Sport

2014.03.04. 20:28

Sivic: "Jó és érdekes meccset játszottunk, kiszolgáltuk a közönséget"

Miskolc - A keddi Diósgyőr - Mezőkövesd (2-0) Ligakupa nyolcaddöntő visszavágója után eldőlt, hogy a DVTK jutott a legjobb nyolc közé. Íme Sivic Tomislav és Véber György értékelése.

Miskolc - A keddi Diósgyőr - Mezőkövesd (2-0) Ligakupa nyolcaddöntő visszavágója után eldőlt, hogy a DVTK jutott a legjobb nyolc közé. Íme Sivic Tomislav és Véber György értékelése.

Sivic Tomislav: – A két meccs alapján nehéz ellenfél volt a Mezőkövesd, ráadásul a két borsodi csapat meccse minden formában rivalizálás, Az első mérkőzésen nagyon hajtott a Kövesd, és nekünk picit sok volt az ottani 3-1. Olyan szituációban voltunk, hogy nem tűnt könnyűnek teljesíteni a célt, megfelelni a vezetőség elvárásának. Nem volt 48 óra a két meccsünk között, négy válogatott játékosunk nem állhatott rendelkezésünkre. De ettől függetlenül jó és érdekes meccset játszottunk, kiszolgáltuk a közönséget, ehhez kell a jó ellenfél is, a Kövesd pedig az volt. Boldog vagyok, hogy sikerült hozni ezt az eredményt, gratulálok a csapatnak és imádkozunk azért, hogy egy válogatott játékosunk se sérüljön meg.

Véber György: – Gratulálok a Diósgyőrnek. Az első félidő hazaiaké volt, a második elején is kaptunk egy gólt, aztán a végén volt lehetőségünk arra, hogy mi is betaláljunk. Nem sikerült, ezzel számunkra a Ligakupa kaland véget ért, innentől minden erőnkkel a bajnokságra tudunk készülni. Úgy vélem, hogy a két Ligakupa meccsen tisztes helytállásról tettünk tanúbizonyságot.



Miskolc - A labdarúgó Liga Kupa nyolcaddöntőjének visszavágójában a Diósgyőri VTK gárdája a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!