Sport

2013.11.23. 11:53

DVTK vs. Videoton - Lassan fogynak a jegyek

Miskolc - Az online jegyeladást nem alkalmazza a DVTK a Videoton ellen.

Miskolc - Az online jegyeladást nem alkalmazza a DVTK a Videoton ellen.Annak ellenére, hogy vasárnap 16.30-tól rangadót rendeznek a Diósgyőri stadionban, az első helyezett látogat a harmadikhoz, csak lassan fogynak a jegyek a Diósgyőri VTK – Videoton FC NB I-es bajnokira. Pénteken 10 órakor 1500 eladott jegyről tudtak beszámolni a diósgyőri klub munkatársai, amihez ha hozzávesszük a 2600 bérletest, akkor az derül ki, hogy még félházra sem elegendő drukker választotta csütörtök estig programjául ezt a futball meccset.

A bilétákat két helyen lehet beszerezni szombaton, Diósgyőrben, a shopban 9 és 13 óra között, míg a Szinvapark bevásárlóközpontban található DVTK üzletben 10 és 16 óra között, a meccs napján pedig reggel 8 órakor nyit ki a stadionnál a konténer pénztár.


[poll id="564"]


Érdekesség, hogy erre a bajnokira – szemben az FTC ellenivel – nem lehet online módon jegyet vásárolni. Ezt a Magyar Labdarúgó Szövetség is ,,kidobolta" pénteken délelőtt a honlapján, a kiadott közleményükben sajnálatukat fejezték ki emiatt, és azt is közzétették, hogy ez a diósgyőri klub vezetésének döntése volt.

– Több alkalommal jeleztük tapasztalatainkat, észrevételeinket a szövetség felé, de számunkra úgy tűnik, hogy a rendszer hibáit kiküszöbölendő megoldásokat nem sikerült megtalálniuk a téma illetékeseinek, olyan választ kaptunk a szövetséggel szerződéses viszonyban lévő, a rendszert üzemeltető cégtől, hogy nem áll módjukban kijavítani a hibákat, ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre nem kívánjuk igénybe venni az online jegyértékesítési rendszer kínálta lehetőséget – válaszolta megkeresésünkre Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója. – Elnézést kérünk azon szurkolóinktól, akiket ez a döntés kellemetlenül érint, de talán ők is megértik, hogy nem szerettünk volna ismét olyan helyzetekbe belefutni, amelyek a klubnak erkölcsi és anyagi károkat is okoztak. Sajnos, találkoztunk olyan drukkerekkel az FTC elleni meccs kapcsán, akiknek a jegyrendszer kétszer vonta le a belépőjük árát és rajtunk követelték vissza a dupla kifizetésből nekik visszajáró részt, olyanokkal is, akik nem tudták kinyomtatni a jegyüket, így a kifizetett belépő nélkül érkeztek a stadionhoz, és olyanokkal is, akiknek a jegye ugyanarra a helyre szólt, ugyanis amikor egyikük a shopban vásárolt jegyet, akkor másikuk éppen online módon fizette ki ugyanoda a biléta árát, vagyis az online eladás nem tudja időben pontosan követni a készpénzes vásárlást. És ezek a problémák mind itt, nálunk, a klubnál csapódnak le, az indulatokat, a jogosan reklamálókat nekünk kellene kezelnünk, de erre nincs apparátusunk, és nem is szeretnénk ilyet építeni. Viszont ha a rendszer hibái kijavításra kerülnek, akkor valószínűleg ismét lehet majd online módon is jegyet vásárolni a mérkőzéseinkre.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!