Sport

2013.03.16. 14:53

Vasárnap játszik a WF-DVTK

Miskolc - Szombaton kora délután eldőlt: a szombat estére kiírt, a női kosárlabda magyar-szlovák középszakasz 8. fordulójának meccsét, a Piešanské Cajky – Work Force-DVTK találkozót, amelyre a vendégcsapat ma reggel az M1-es autópálya járhatatlansága miatt nem utazott el, vasárnap 18 órától pótolják be a csapatok.

Miskolc - Szombaton kora délután eldőlt: a szombat estére kiírt, a női kosárlabda magyar-szlovák középszakasz 8. fordulójának meccsét, a Piešanské Cajky – Work Force-DVTK találkozót, amelyre a vendégcsapat ma reggel az M1-es autópálya járhatatlansága miatt nem utazott el, vasárnap 18 órától pótolják be a csapatok.- Nemrég kaptunk értesítést a magyar országos szövetség képviselőjétől arról, hogy a szlovák szövetséggel történt egyeztetést követően vasárnap 18 órára módosították a meccs időpontját - tudtuk meg Szabó Istvántól, a diósgyőriek technikai vezetőjétől. - Nagyon bízunk benne, hogy az időjárás még tovább fog javulni, és nem lesz akadálya annak, hogy útnak induljunk vasárnap reggel, mert nagyon szeretnénk ezt a meccset lejátszani.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!