Sport

2013.03.09. 18:10

Pont nélkül csapataink a „Mátrában”

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 14. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton lépett pályára.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 14. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton lépett pályára.Maglódi TC – Bükkábrányi SC 3-1 (2-1)

Maglód, 200 néző. V.: Pap.

Maglód: Retezi - Polyák, Szőke, Nagy I., Molnár, Budafai (Haciglu), Németh, Nagy T. (Baranyai), Bornemissza, Pintér (Vincze), Lovrencsics. Edző: Gyurik József.

Bükkábrány: Homa - Czető, Sebe (Pataki), Bihari, Hegedűs, Nagy G., Kovács Á., Vasas, Titkó (Balázs), Klavács, Tóth T. (Demeter). Edző: Vincze Richárd.

G.: Budafai, Szőke, Lovrencsics, ill. Kovács Á.

Jók: Retezi, Polyák, Nagy I., Nagy T., Lovrencsics, ill. Nagy G., Hegedűs.

Gyurik József: - Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot nem túl magabiztos játékkal. Sok sikert kívánok a Bükkábránynak.

Vincze Richárd: - A vezető gólunk érthetetlen módon minket fogott meg, így sajnos teljesen megérdemelt a Maglód győzelme.

Tápiószecső SE – Ózdi FC 3-0 (2-0)

Tápiószecső, 80 néző. V.: Szert.

Tápiószecső: Krajecz - Urbán, Sztranyovszky, Majzik Bertalan, Majzik Balázs, Sztriskó, Bátori, Nagy (Csiszár), Grezsák (Lázók), Konczi (Balaskó), Horváth. Edző: Lilik Pál.

Ózdi FC: Konyha - Betik, Török, Sóskúti, Füleki, Csák, Murányi (Kiss), Gál, Jászkai, Bodnár, Oltyán (Berecz). Edző: Tokár Béla.

G.: Konczi, Sztriskó, Horváth.

Jók: Sztriskó, Bátori, Horváth, ill. Sóskúti, Csák, Bodnár.

Lilik Pál: - Az első félidei jó játékunknak köszönhetjük a győzelmet, a másodikban szétestünk, és az Ózd is jól játszott. Örülünk a győzelemnek, mert ez volt most a legfontosabb.

Tokár Béla: - Javuló játékkal szorossá tudtuk tenni a mérkőzést, ha a helyzeteinket ki tudtunk volna használni akár meglepetést is okozhattunk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!