Sport

2013.03.01. 09:40

Florianopolisi tenisztorna - Babos párosban is kiesett

Florianopolis, 2013. február 28., csütörtök (MTI) - Egyes után párosban is búcsúzott Babos Tímea a 235 ezer dollár összdíjazású brazíliai női tenisztornán: a magyar játékos a japán Date-Krumm Kimikóval az oldalán döntő rövidítésben szenvedett vereséget az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues, Jaroszlava Svedova spanyol-kazah duótól az csütörtöki elődöntőben.

Florianopolis, 2013. február 28., csütörtök (MTI) - Egyes után párosban is búcsúzott Babos Tímea a 235 ezer dollár összdíjazású brazíliai női tenisztornán: a magyar játékos a japán Date-Krumm Kimikóval az oldalán döntő rövidítésben szenvedett vereséget az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues, Jaroszlava Svedova spanyol-kazah duótól az csütörtöki elődöntőben.Eredmények:

páros, elődöntő:

Anabel Medina Garrigues, Jaroszlava Svedova (spanyol, kazah, 1.) - Babos Tímea, Date-Krumm Kimiko (japán, 3.) 6:3, 4:6, 10-5

Korábban:

egyes negyeddöntő:

Kristina Mladenovic (francia, 7.)-Czink Melinda 6:4, 6:3

Monica Niculescu (román)-Babos Tímea 6:3, 6:2

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!