Sport

2013.01.29. 14:42

Brnoban lesz a négyes döntő

A Work Force-DKSK Miskolc csapata bejutott a Közép-Európai Női Liga (CEWL) négyes döntőjébe, melynek megrendezésére pályázatot nyújtott be.

A Work Force-DKSK Miskolc csapata bejutott a Közép-Európai Női Liga (CEWL) négyes döntőjébe, melynek megrendezésére pályázatot nyújtott be.Miután azonban a Final Four, CEWL versenykiírásában rögzített időpontjában a Generali Aréna Miskolcon egy multinacionális áruházlánc fittségi napjának ad otthont, csak két nappal korábban tudták volna vendégül látni a cseh Trutnov és Brno, valamint a román Arad csapatait, illetve a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség, a FIBA és a CEWL vezetőit. E módosított időpont nem felelt meg a cseh kluboknak, így pályázatukat nem fogadták el a CEWL képviselői. Emiatt a Final Four helyszíne Brno lesz, időpontja február 23. és 24. Az elődöntők és a döntők kezdési időpontját később teszik közzé a szervezők, a párosítások viszont biztosak: ICIM Arad – Kara Trutnov és Valosun Brno - Work Force-DKSK Miskolc összecsapásokra kerül sor az első játéknapon.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!