Sport

2012.11.21. 15:11

Magyar Kupa: Tiszaújváros vs. Dunakanyar-Vác - Edzői nyilatkozatok

"<em>Reális eredmény született, az újabb meglepetéshez egy picivel több kellett volna</em>" - kezdte nyilatkozatát Koleszár György a Dunakanyar-Vác elleni tiszaújvárosi döntetlen után.

"Reális eredmény született, az újabb meglepetéshez egy picivel több kellett volna" - kezdte nyilatkozatát Koleszár György a Dunakanyar-Vác elleni tiszaújvárosi döntetlen után.Koleszár György (FC Tiszaújváros): - Reális eredmény született, az újabb meglepetéshez egy picivel több kellett volna. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, a Vác ma nagyon kemény és éles volt, jól birtokolták a labdát. Komoly feladat lesz számunkra a visszavágó, de mindent megteszünk majd a továbbjutás kiharcolásáért.

Mózner János (Dunakanyar-Vác): - Labdabirtoklásban felülmúltuk ellenfelünket, de tudjuk, hogy ez önmagában még nem jelent semmit. Kicsit most már mi vagyunk helyzeti előnyben, hiszen már 0-0-ás döntetlennel is továbbjutnánk, de hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk. A Tiszaújvárostól azt kaptuk, amit vártunk, korábbi eredményeik miatt tiszteltük őket.


A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az NB III Tisza csoportjában vitézkedő FC Tiszaújváros gárdája a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának élmezőnyében tartózkodó Dunakanyar-Vác együttesét fogadta szerdán 13 órától Tiszaújvárosban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!