Sport

2012.08.25. 23:58

DVTK vs. Siófok - Edzői nyilatkozatok

"<em>Azt mondtam a játékosoknak a mérkőzés előtt, immár nem először, hogy itt verseny van, bárkihez hozzá nyúlok, ha úgy, vagy nem úgy teljesít</em>" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Siófok elleni győzelem után.

"Azt mondtam a játékosoknak a mérkőzés előtt, immár nem először, hogy itt verseny van, bárkihez hozzá nyúlok, ha úgy, vagy nem úgy teljesít" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Siófok elleni győzelem után.Sisa Tibor (DVTK): – Azt mondtam a játékosoknak a mérkőzés előtt, immár nem először, hogy itt verseny van, bárkihez hozzá nyúlok, ha úgy, vagy nem úgy teljesít. Úgy éreztem, hogy hét közben fel voltak pörögve a futballisták, sokat gondoltam azon, hogy a feljövőben lévőknek adjak-e lehetőséget, de végül úgy láttam jobbnak, ha azok kezdenek, akik Szombathelyen jól teljesítettek, meghagyva azt az esélyt, hogy szükség esetén változtatok ezen. És szükség is volt rá, jobb, hogy ez a döntés született, ráadásul bejöttek olyan figurák, amelyeket elég sokat gyakoroltunk, gondolok itt például az első gólunknál a védekező középpályásunk kapu elé érkezésére. Sokan az Egert is lebecsülték a meccs előtt, persze nem a mi öltözőnkben, és most mindenki láthatta, mert a Siófok az első játékrészben megmutatta, hogy jobb csapat annál, mint amit gondolnak róla. A második félidőnk olyan volt, amit látni szeretnék, az lenne jó, ha 90 percen át tudnánk így játszani, bár tudjuk, hogy azért minden csapatnál vannak hullámok egy meccsen belül, szóval ha nem is végig az egész mérkőzésen, de azért 45 percnél többet kellene így futballoznunk.

Horváth Károly (Siófok): – Gratulálok a Diósgyőrnek, kollégámnak. Nem könnyű egy ilyen mérkőzés után nyilatkozni, tárgyilagosan annyit mondhatok, hogy a jobb cserékkel rendelkező, váltani jobban tudó együttes nyerte meg a mérkőzést. Irigykedem a kollégámra, amiért ilyen erős kispadja van.


Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a DVTK gárdája a Siófok együttesét fogadta szombaton 20:45-től Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hatvani Olivér, az egykori kosárlabda technikai vezető, ügyvezető, tulajdonos 1979 óta szurkol a DVTK-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!