Sport

2012.03.30. 20:07

Edzői nyilatkozatok a Siófok vs. DVTK bajnoki után

"<em>Sajnos, nem játszottunk jól, a Siófok akarata érvényesült inkább a mérkőzésen</em>" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a siófoki vereség után. <strong>

"Sajnos, nem játszottunk jól, a Siófok akarata érvényesült inkább a mérkőzésen" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a siófoki vereség után.

Horváth Károly (Siófok): - Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert egy igen jó ellenfelet győztünk le fegyelmezett, szervezett játékkal. Minden játékosom a maximumot nyújtotta ma este, gratulálok a Diósgyőrnek is, mert nagyon sportszerű volt.

Benczés Miklós (DVTK): - Sajnos, nem játszottunk jól, a Siófok akarata érvényesült inkább a mérkőzésen. Ők szerezték meg a vezető gólt, amely után játszhatták azt a kontrajátékot, amit nagyon tudnak. Több helyzetet alakítottunk ki, mint a korábbi mérkőzéseken, de nem lehetek elégedett, értelemszerűen, mert nem tudtunk nyerni. A visszaálló védelemmel szemben voltak átlövéseink, de ezeknél baj volt az irányzékkal.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 22. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az FGSZ Siófok vendégeként lépett pályára pénteken 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!