Labdarúgás

2024.05.25. 15:34

Megártott a Fradinak az olasz túra (fotók)

Az abaújszántói Sétafoci-fordulót a hétvégén így már nem vállalták.

A képen: az abaújszántóiak kortalan együttesében kicsik és nagyok, férfiak és nők egyaránt pályára léptek.

Fotó: Kolodzey Tamás

Háromnapos a Turul Népe Sétafoci Liga második tornája, amelynek a kisváros ad otthont. Szombaton az 50+ és a 60+ korosztály keretében öt egyesület hat csapata küzdött. A mezőny: Turul Tatabánya, Debreceni EAC, Főnix Miskolc, Hortobágy, Abaújszántói VSE. 

– Nagyon vártuk az FTC gárdáját is, de a zöld-fehérek a napokban Olaszországban jártak és arról tájékoztattak minket, hogy ilyen rövid időn belül nem tudnak még egy eseményt vállalni, így távol maradtak – mondta Soltész Zoltán, a helyi klub aktívája, aki játékosként is szerepelt az eseményen. 

A megnyitón megjelent Mészöly Géza, a Vasas egykori legendás játékosa és edzője, Mészöly Kálmán fia, az Újpest FC NB I-es együttesének vezetőedzője, aki a hírek szerint a lila-fehéreknél marad. Ott volt Orlóczki Tibor, vagyis Harcsa, aki legutóbb Mezőcsáton edzősködött. A játékosok között láttuk Korhut Jánost és Tokár Bélát, akik egykor jó nevű labdarúgók voltak.

 

(További részletek később.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában