Sport

2011.11.10. 12:14

„Megérkezett” a nehézbombázó; Léránt igazi bemutatkozása

Debrecen - A nyáron szerződtetett átlövő tizenkét góllal terhelte meg a Ferencváros kapuját.

Debrecen - A nyáron szerződtetett átlövő tizenkét góllal terhelte meg a Ferencváros kapuját.

Vereség és vereség között óriási különbség lehet, például az FTC elleni Loki-zakót (32–27) az teszi elviselhetővé, hogy a debreceni gárda igazi csapatként küzdött, illetve Léránt Vivien megmutatta, mit is tud valójában. A Hypo NÖ csapatától érkezett átlövő igazából eddig csak kereste önmagát a DVSC-ben, ám a Népligetben nagyobbnál nagyobb átlövésgólokkal örvendeztette meg a drukkereket – s végül tucatnyi gólig jutott.

Nincs mese a 12 találatról

– Nincsenek képeim a meccsről, illetve egy kihagyott hetesre és két eladott labdára emlékszem az egész találkozóból – mondta nevetve a játékos, akit nagyon boldoggá tett, hogy végre kijött a lépés számára.

– Fogalmam sincs, mi lehet az oka annak, hogy most végre kifejezetten jól ment a játék, mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban. Még soha nem játszottam a Fradi otthonában, ezért a meccs előtt rettenetesen ideges voltam, s ez nem sok jót ígért előzetesen, de aztán szerencsére másként alakult. Kettős érzések kavarognak bennem, nem tudom, korábban miért nem tudtam ezt a formámat hozni, s most bízom abban, hogy lesz folytatása a szerdai produkciómnak – reménykedett Léránt.

A játékos elismerte, sokat hibáztak a Népligetben, viszont küzdöttek, hajtottak egymásért, a Lokiért és Köstner Vilmosért. Persze nagyobb lenne az öröm, ha szorosabb lett volna az eredmény, netán ponttal, pontokkal távozhattak volna a Fradi otthonából, ám a Loki jelenlegi helyzetében ezt a teljesítményt is sikerként lehet elkönyvelni.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!