Sport

2011.10.10. 15:48

Előbb az öregek emlékeznek Sziráczki Istvánra

Lesz verseny szombaton Miskolcon, mert ,,innen már nem lehet visszafordulni”.

Lesz verseny szombaton Miskolcon, mert ,,innen már nem lehet visszafordulni”.

 Mint arról beszámoltunk, pénteken még nem lehetett biztosra tudni, hogy megrendezik-e ezen a héten szombaton, 14 órától Miskolcon, a Népkertben a III. Sziráczki István salakmotoros emlékversenyt. A rendezvény főszervezőjétől, Jacsó Tibortól, a Miskolc Speedway vezetőjétől hétfőn délután azt kérdeztük, lehet-e már tudni biztosat arról, hogy lesz-e verseny, illetve, ha lesz, akkor kiket láthatnak az érdeklődők.

– A szándék megvan arra, hogy legyen verseny, örülnék, ha azt tudnám mondani, hogy nincs akadálya a rendezésnek, és vidáman sorolhatnám, hogy kik ülnek motorra, de azért a helyzet nem ilyen idilli – mondta Jacsó Tibor. – De be kell látnom, hogy ma már olyan helyzetben vagyunk, hogy nem tehetjük meg, hogy nem csinálunk versenyt, innen már nem lehet visszafordulni. Sajnos, a rendezvényhez szükséges anyagiakat teljes egészében még nem sikerült összeszednünk, de hogy valami jót is mondhassak, a miskolci önkormányzat vezetése támogatja a rendezvényt a lehetőségeihez mérten. Szóval lesz verseny, de a rajtlistáról inkább csak később beszéljünk. Ami biztos: 13 órakor kezdünk, a sportág magyar öregjeivel és egykori motorjaival lehet találkozni, majd néhányan közülük fél kettőtől motorra ülnek, és Sziráczki Pista emlékére mennek pár bemutató kört. 14 órától pedig 16 motoros fog majd küzdeni a 20 futamból, plusz elődöntőből és döntőből álló emlékversenyen.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!