Sport

2011.09.06. 14:48

Hrepka Ádám kiélezett meccsre számít

Vasárnap 16 órától az MVM Paks vendége lesz a Diósgyőri VTK. A házigazdák labdarúgója, Hrepka Ádám nagyon kiélezett meccsre számít.

Vasárnap 16 órától az MVM Paks vendége lesz a Diósgyőri VTK. A házigazdák labdarúgója, Hrepka Ádám nagyon kiélezett meccsre számít.

A hétvégi bajnoki előtt a Paks és a Diósgyőr is a Ligakupa sorozat keretében lép pályára szerdán. A Diósgyőri VTK 18 órától az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry gárdáját fogadja, még a paksiak a szintén másodosztályú Szolnok együttesét látják vendégül. E mérkőzés apropóján szólaltatta meg www.paksifc.hu a hazaiak játékosát, Hrepka Ádámot.

- Remekül játszott az Újpest elleni Liga Kupa mérkőzésen, ahol csereként beállva, rúgott egy gólt, és adott Montvai Tibornak egy gyönyörű gólpasszt. Mit gondol erről a mérkőzésről?

 Hrepka Ádám: - Nyerhető mérkőzés volt, mivel az első félidőben is voltak helyzeteink, ráadásul jóval több, mint az újpestieknek. Nekik volt három lehetőségük, azt be is rúgták, mi kihagytuk őket. A második félidőben javult a helyzet kihasználásunk, így lett döntetlen, de azt mondom, hogy akár nyerhettünk is volna, még a három-egyes félidőt követően is.

- Következik a Szolnok, hazai pályán. Most is sok gól fog esni?

Hrepka Ádám:- Remélem igen, de úgy, hogy azokat mi szerezzük. Nagyon fontos szerepet kapott a készülésnél, hogy ne kapjunk gólt, hogy próbáljuk bekapott találat nélkül hozni a találkozót. Nyilván van tétje a szerdai meccsnek, de jó felkészülésnek tartom a vasárnapi bajnoki mérkőzésre.

- Említette a vasárnapi, DVTK elleni bajnokit. Az már keményebb dió lehet a Szolnok elleni összecsapásnál.

Hrepka Ádám:- Nem csak lehet, lesz is. Nagyon kiélezett meccsre számítok. Nekünk nincs más hátra, mint végre itthon begyűjtsük a három pontot. Eddig adósok maradtunk az itthoni jobb szerepléssel, van mit pótolnunk.

- Ez a Diósgyőr ellen összejöhet?

Hrepka Ádám: - Nem kell senkitől sem tartanunk, bárki ellen meglehet, de ehhez kellenek a jó teljesítmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!