Sport - Foci

2011.09.10. 22:11

Atomvárosban a DVTK

Pakson vendégszerepel a Diósgyőri VTK vasárnap 16 órától a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

Pakson vendégszerepel a Diósgyőri VTK vasárnap 16 órától a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

A magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt kéthetes szünet volt az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, vagyis a Diósgyőri VTK sem játszott ilyen jellegű mérkőzést az utóbbi napokban. Másfajtát viszont igen, hiszen a piros-fehérek múlt szombaton a megyei III. osztályú Alsóberecki otthonában léptek pályára hírverő meccsen, előtte, valamint utána pedig a Ligakupában volt kötelezettségük Lippaiéknak.

Menougongék vasárnap délután tovább folytatják az élvonalbeli küzdelemsorozatot, délután 4 órától a nemzetközi kupában indult Paksi FC vendégei lesznek. A dunántúliak az eddig eltelt hét forduló alatt kilenc pontot gyűjtöttek, a Diósgyőr tizenegyet, ami azt vetíti elő, hogy kemény összecsapásra számíthatnak Gallardóék.

A diósgyőri fanatikusok

A korábbi idegenbeli találkozókhoz hasonlóan ezúttal sem kell majd nélkülöznie a drukkerek buzdítását a DVTK-nak, ugyanis információnk szerint mintegy 150-200-an fognak szurkolni a miskolciaknak a paksi stadionban. Az útra kelők számára fontos információ, hogy a vendégszektorba szóló belépjegyek egységesen 1200 forintba kerülnek.

ÉM


Kis Károly, az MVM-Paks vezetőedzője jó csapatnak tartja a DVTK-t, de a vasárnapi mérkőzésen győzelmet a vár a Diósgyőr ellen.

A DVTK-t a pénteki Miskolci Jegesmedvék - Ferencváros hokimeccsre meginvitálta az MJJSE vezetése, amit a piros-fehérek el is fogadtak.

Pakson vendégszerepel vasárnap 16 órától a Diósgyőri VTK a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élő tudósítást adunk!

A labdarúgó NB I 8. fordulójában az MVM Paks otthonában lép pályára a Diósgyőri VTK vasárnap 16 órától. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!