Putnok hírei

2019.02.27. 17:38

Hagyomány: szépítik Putnokot a bál bevételéből

Putnok – Ebben az esztendőben is nagy sikerrel rendezték meg a Városi bált Putnokon.

Putnok – Ebben az esztendőben is nagy sikerrel rendezték meg a Városi bált Putnokon.

Zsúfolásig megtelt a Péczeli József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulája, a vendégek az est során az Abba Sisters, Vastag Csaba, valamint a Coctail Music Partyzenekar műsorán szórakozhattak. A kulturális program előtt Riz Gábor szólt a vendégekhez. A város és a térség országgyűlési képviselője kiemelte: példaértékű az a munka, amelyet a Putnok Városért Egyesület vezetői és tagjai végeznek szeretett településük fejlődéséért. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Városi bál már több mint két évtizedes múltra tekint vissza, hiszen idén már a 22. alkalommal rendezték meg.

A PVE, folytatva a korábbi évek hagyományait, az esemény bevételét városszépítési célokra fordítja. Tavaly egy köztéri kondipark létesítését valósították meg, idén pedig napelemes köztéri világító oszlopok beszerzését és telepítését segíti a bevétel. Jeddi József, a Putnok Városért Egyesület elnöke elmondta: a kandeláberek az egészségház előtt található parkban lesznek elhelyezve, még szebbé téve ezzel a központi területet.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!