Program: Laár András Miskolcon

2024.04.30. 11:00

Besenyő Pista, Edebede bácsi és a Költő Miskolcon

Laár András, az abszurd humor hazai királya Besenyő Pista bácsival legendás alakot teremtett.

Laár András a magyar humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapítója és jelenlegi tagja.

Fotó: MW

Laár András nem egyszerűen egy elképesztően jó – és Karinthy gyűrűs – humorista, hanem előadóművész, humorista, zenész, énekes, költő, spirituális tanító. Most május 6- án Miskolcon, a Tudomány és Technika Házában lép fel a TTH Színpad, Harsányi Attila és vendégei tavaszi évadának keretében. Talán nem mindenki tudja, hogy a legendás L’art pour l’art Társulat, az alapításkor még Laár pour Laár Társulat volt, szójátékként Laár András nevére. A társulat színházi televíziós műsoraiban legismertebb karaktere Besenyő Pista volt, aki ízig-vérig magyar, mindenen kötekedő és mindenben értelmet kereső karakter. Ki ne emlékezne rá, hogy is hangzott a: Nooormális?! 

 

A most Miskolcon bemutatandó „Már majdnem az, de még nem” est nemcsak szórakozás, hanem igazi lélekkönnyítő közösségi élmény is. Új verseket hallhatunk a Költőtől, új eszmefuttatásokat Besenyő Pista bácsitól, valamint a jóságos mesemondó Edebede bácsival is eszmét cserélhetünk. 2024. május 6-án 19:00-tól a miskolci Tudomány és Technika Házában. 

Az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével színházi közösséget, társasági élményt is szeretne nyújtani a TTH: élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt.

Még több program a boon.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában