szponzorált tartalom

2021.06.08. 15:08

Mit viselj az első randin?

Amikor az első randevúra készülünk, megjelennek azok a bizonyos „pillangók” a gyomrunkban és izgatottan tervezzünk, hogy milyen ruhába is bújjunk majd, hogy kicsit az öltözékünkkel is lenyűgözzük a partnerünket. Gyakran meg is feledkezünk a randin viselt cipőről, vagy legalábbis kevesebb időt fordítunk a cipő, mint a ruha kiválasztására. Pedig az összhatás nagyon lényeges.

Forrás: ccc.eu/hu

Hiába döntünk egy stílusos ruha mellett, ha egy kényelmetlen, nem túl tiszta és a ruhához egyáltalán nem passzoló cipőt veszünk fel. Voltaképpen a cipő sok mindent elárul a személyiségünkről is és az első benyomás kialakításában is központi szerepet játszik. A magassarkú cipőt jobb, ha elfelejtjük az első randin, főleg, ha hosszú sétát is tervezünk. A női sportcipő viszont remek választás lehet az első randevún, mutatjuk is, hogy miért!

A kényelem élvezzen prioritást

A lábbelivel kapcsolatban alapvető kritérium, hogy megfeleljen a kényelmi szempontoknak. A kényelmes cipők egészségügyi előnye vitathatatlan. Az egyik legjobb dolog, amit tehetünk, hogy a sportcipők közül válogatunk. A minőségi sportcipő kényelmes kialakítással rendelkezik, amely a mozgás során csak tovább fokozza a komfortérzetet. A kényelmes lábbeli nem dörzsöli a lábfejet, a lábujjakat, nem szorít és a megfelelő kialakítással rendelkezik, azaz, akármilyen felületen is használjuk, nem fáj benne a lábunk.

A kényelmes cipő a megfelelő testtartást is biztosítani tudja, anélkül, hogy az ízületeinket, az izmainkat plusz teher érné. A kényelmetlen lábbeli természetellenes helyzetbe kényszeríti a bokát, a csípőt, a térdet, a lábat, a hátat. Voltaképpen az egész testet, ami pedig fájdalmat generál. Ha rendszeresen olyan cipőt hordunk, amelyben kínszenvedés járni, sétálni, futni, akkor az ízületeinket terheljük túl. Ez ízületi betegségek kialakulásához is vezethet, ami nagyon kellemetlenné teszi az életet, a mindennapi alapvető mozgást.

A jó minőségű cipő fokozza a vérkeringést és csökkenti az ödéma és a visszér kialakulásának az esélyét is. Ezen kívül a komfortérzetünk is javul, ha egy kényelmes cipőben töltjük a napjainkat, vagy akár egy sportcipőben megyünk az első randira.

A tisztaság is fontos

Most nem az alapvető higiéniára gondolunk, hanem a cipő tisztaságára. A cipő is aktívan részt vesz az első benyomás kialakításában, ezért nem mindegy, hogy milyen képet mutatunk magunkról. A randi előtt alaposan tisztítsuk meg a cipőnket, hogy az a bizonyos első benyomás pozitív legyen.

Teremtsünk összhangot

A sportcipőkre manapság nem csak a kényelmes jelzőket aggathatjuk, hiszen egyik-másik nagyon divatos és akármilyen outfitet lehetővé tesznek. Tehát az, hogy sportcipőben jelenünk meg az első randin, egyáltalán nem azt jelenti, hogy slamposak vagyunk, hiszen ma már farmerral, rövidnadrággal, maxi szoknyával, mini ruhával is nyugodtan viselhetjük a sportcipőt. Mindössze arra kell ügyelnünk, hogy a cipő összhangban legyen az öltözékünkkel stílus, kialakítás és szín tekintetében is.

Hogyan válaszd ki a megfelelő sportcipőt a randira?

A cipő a megjelenésünk kulcsfontosságú eleme. A kényelem élvezzen elsőbbséget, de azért a sportcipő választásánál vegyük figyelembe a randevú helyszínét is. Ha elegánsabb helyre megyünk, akkor a szoknya és ruha kerüljön előtérbe egy nőies, de sportos lábbelivel, viszont egy városi sétához tökéletes a farmer és bármilyen stílusú sportcipő.

Az időjárást se hagyjuk figyelmen kívül. Ha meleg van, válasszunk könnyű és szellős lábbelit, ellenben esős, sáros időben részesítsük előnyben a melegebb és sötétebb színű sportcipőt.

Honnan vásárolhatunk?

A CCC webáruházban mindenféle stílusú sportcipő a rendelkezésünkre áll, hiszen nem csak a webshopban, hanem a számos üzletükben is lehetőségünk van a sportcipők között válogatni az első randevúra, és természetesen, az azt követő találkozásokra is.

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában