szponzorált tartalom

2021.04.20. 16:29

Van az úgy, hogy egy nem elég – kulcsból legalábbis biztosan

Forrás: https://1kulcs.hu/kulcsmasolas

Számtalan oka lehet annak, hogy valakinek egy (vagy több) új zárhoz vagy lakathoz több kulcsra is szüksége van. Elég alapelvárás, hogy legyen egy-két pótkulcs, de emellett legyen szó akár egy nagycsaládról, mondjuk három gyerekkel, két pótkulcsot számolva a váratlan helyzetekre, az is hét kulcsot jelent alaphangon minden egyes zárhoz.

Ha még kapnak a nagyszülők, meg a barát, aki locsolja a virágokat és eteti-itatja-szeretgeti a nyulat, amíg mondjuk nyaralni vannak, máris tíz kulcsra lesz szükségük!

Többszintű kulcsrendszerek

És ez még egy egyszerű, mindennapi helyzet volt, nem egy szállítmányozási cég raktárkészleteinek hozzáféréseit kellett megszervezni, noha természetesen az sem okozhat gondot, ha az 1kulcs.hu-t választod. Többszintű kulcsrendszerek, akár főkulcsos, akár vezérkulcsos változatok, nem létezik túl bonyolult megoldás, tényleg bármit kérhetsz.

Legyen szó akár kicsi, akár nagy megrendelőről, speciális vagy mindennapi helyzetről, mindig létezik tökéletes megoldás, s végül pontosan annyi kulcsot fogunk kapni, amennyire szükségünk van. Ne ásítozz, van még jobb is!

Ha nagyon sok kulcsot szeretnénk…

Ha valóban nagyon sok kulcsot szeretnénk, akkor ugyebár kulcsmásolást kell igénybe vennünk. A kulcsmásolást sokan nyűgként élik meg, egy olyan kényszerű választásként, amelynek a végén valami nagyjából illeszkedő, gyakran akadozó, de azért nagy-nagy nehezen a zárat azért csak-csak kinyitó kulccsal kell valahogy boldogulni. Gyerek vagy idős ember kezébe biztosan nem adható, de a valóság az, hogy te is nap mint nap bosszankodni fogsz vele, s a végén, miután már földhöz vágtad párszor, hátha akkor jobban illeszkedik, szóval a végén inkább új zárat veszel, csak működjön.

Hát ez így körülbelül a rémálom kategória. Felejtsd el a régi rossz emlékeket!

Modern és megbízható kulcsmásolás

Az 1kulcs.hu-nál minden rossz emléket örökre elfelejthetsz! Ha szeretnéd, akkor a megrendelt zárbetéttel vagy lakattal együtt, egyszerre fognak megérkezni a kért extra példányok, s emiatt nem kell egy perccel sem tovább várnod a megrendelt áru megérkezésére. Megspórolják a gyártási időt azáltal, hogy helyben és a létező legmodernebb eszközparkkal, valamint több mint 10 éves tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak.

Nem csak gyorsak, hanem minőséget kínálnak neked. Ezt azzal biztosítják számodra, hogy minden egyes megrendelésnél, így a tiédnél is gyári nyerskulcsból dolgoznak, nem utángyártott termékből. Ráadásul valójában nem is másolják a kulcsodat, hanem újra legyártják azt neked. Ennek a módszernek köszönhető az, hogy valóban tökéletes minőséget és tökéletes illeszkedést tudnak garantálni neked.

Az utánrendelés sem okozhat gondot, nem igaz? Hát náluk nem is fog! A meglévő zárbetétedhez utólag is rendelhetsz. A mellékelt kódkártyának köszönhetően garantált lesz a minőségi és pontosan illeszkedő, a gyári paramétereket felhasználva utángyártott kulcs.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában