szponzorált tartalom

2021.04.26. 14:35

Családi vállalkozásban stabil lábakon

Kedvező azok számára, akik fiatal szakemberekkel, modern, fejlett gépparkkal tudnak vállalkozni.

A Mikratherm-Pro Kft. egy családi vállalkozáscsoport egyik tagja, amelynek a fő profilja az építőiparban egyre népszerűbb műanyag nyílászárók, beltéri ajtók és kiegészítőinek kis- és nagykereskedelmi forgalmazása – tudtuk meg Krajnyik Zoltán cégtulajdonostól, aki fiával tulajdonolja a céget. A vállalkozás több mint 15 éve foglalkozik ablakok, ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, reluxák, szalagfüggönyök és garázskapuk forgalmazásával. Az ALUPLAST, HORIZONT és DECCO műanyag profilokból készült kínálat garancia a kiváló minőségre – hangsúlyozta a cégvezető.

A megrendelők igénye szerint alumínium nyílászárókat is forgalmaznak.

Fia főtulajdonos még az István Stone Épitőipari és Generálkivitelező és Kereskedelmi Kft.-ben, ahol építőipari kivitelezéssel foglalkoznak.

Bővebb szolgáltatás

Az eredeti profilt kiegészítve egyéb szolgáltatást is nyújtanak az építőiparban. A generálkivitelezés keretében a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzéséig egészen a teljeskörű kivitelezésig. Minden igényt kielégítő gépparkjuk rendelkezésre áll és alvállalkozók bevonásával is tudják teljesíteni a megrendelői igényeket. Szakképzett munkatársakkal mindennemű földmunka elvégzését, alap- és árokásást, ömlesztett áruszállítást is tudnak vállalni. Nagyobb referenciamunkákkal rendelkeznek a megyei kórházban, a Bükki Nemzeti Parkban. Az utóbbi időszakban jelentős fejlesztésen ment keresztül a gépparkjuk és további beszerzéseken, pályázatokon is gondolkodnak.

Felpörgött az üzlet

Az elmúlt évre visszaemlékezve, felidézte Zoltán, a vírus kezdetén nem igen volt munka, így a telephelyet csinosították, a raktárat bővítették, gépbeszerzéseket intéztek. Párhuzamosan az építőpari megtorpanással a nagykereskedelem azonban fejlődésnek indult, az emberek, hogy otthon maradtak a járvány alatt, az időszerűvé vált felújításokat elvégezték, korábban tervezett átalakításokra jutott pénz és energia. A munkaerőt illetően nem hogy leépítés lett volna, fejleszteni kellett a létszámot a cégnél. Az idei rekordév lesz, már a jelenlegi számokból látszik, sokkal több lesz az értékesítés ebben az időszakban. Az egészségügyi beruházások is beindulnak fokozatosan.

A várható nyári vírusmérséklődés is kedvező lehet, őszre pedig már sokan be lesznek oltva – prognosztizálja a cégtulajdonos. Az építőipari kapacitások beszűkülése is kedvező azok számára, akik fiatal szakemberekkel, modern, fejlett gépparkkal tudnak vállalkozni – tette hozzá.

INFORMÁCIÓ:

Szakemberek:

- felelős műszaki vezető (magasépítés)

- műszaki ellenőr

- műszaki előkészítők

- burkoló, kőműves, festő-mázoló

- épületgépész, villanyszerelő

Géppark:

Sumward SWL 3220 csúszó kormányos rakodógép,

Sunward SWE 30UB gumihevederes forgó kotró,

Caterpillar 432 F2 kombigép,

Amobil AT804 traktor, AJG AP1000 pótkocsi,

Case cx 60c forgó kotrógép,

Caterpillar cr 301.7 forgókotrógép,

elektromos kisgépek és szerszámok

Elérhetőség:

Mikratherm-Pro Kft.

3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 112.

+36 20 203 3333, +36 20 349 6660, +36 46 406 795

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában