Szponzorált tartalom

2021.02.19. 09:42

A következő kiegészítők segítségével sokkal élvezetesebb lesz az autókázás!

Autóval közlekedni sok szempontból előnyös: gyors, kényelmes, biztonságos és különösen hasznos, ha cipekednünk kell.

Kép 1 _ [HiData / Pepita.hu / boon.hu / 2021.02.18] A következő kiegészítők segítségével sokkal élvezetesebb lesz az autókázás!

Forrás: Canva.com

Munkába járni, vásárolni menni, elvinni a gyerekeket óvodába, iskolába, ügyeket intézni, ingázni vagy utazni is sokkal egyszerűbb, ha van alattunk négy kerék.

De ha ezt a cikket olvasod, téged már valószínűleg nem kell meggyőzni arról, hogy kocsival járni milyen nagyszerű. Abban viszont talán tudunk segíteni, hogy az autóillatosító mellet milyen autós kiegészítők segítségével teheted még kényelmesebbé és biztonságosabbá a vezetést. Felkészültél? Jó utat!

Fotó: Canva.com

Az eseményrögzítő kamera előnyei

Vezetés közben rengeteg veszély leselkedik ránk, és legyünk bármilyen rutinos és elővigyázatos sofőrök, önhibánkon kívül is érhet minket baleset. Az ilyen helyzetek bizonyítása sokkal egyszerűbb, ha fedélzeti kamera rögzíti utunkat. A legtöbb menetrögzítő kamera az erre a célra fejlesztett applikációk segítségével párosítható okostelefonhoz és tablethez, hogy könnyebb legyen kezelni a felvételeket. Egy autós kamera nem csak akkor jön jól, ha balesetet szenvedünk, hanem olyankor is hasznát vehetjük ha szemtanúi vagyunk más szerencsétlenül járt sofőrök ütközésének vagy szabálytalankodásának, sőt arra is jó, ha egyszerűen szeretnénk megörökíteni, milyen gyönyörű helyen utazunk.

Telefonálás biztonságosan

Vezetés közben hagyományos módon telefonálni nem csak tilos, de valóban veszélyes is. Az azonban vitathatatlan, hogy gyakran ilyenkor is szükségünk van a készülékre, akár kommunikáció, akár navigációs alkalmazások használata céljából. Ezért fontos, hogy autós telefontartó, headset és/vagy autós kihangosító legyen a járműben. Szerencsére ma már a legtöbb telefontartó univerzális, de azért a vásárláskor nem árt odafigyelni, nehogy olyan terméket válasszunk, ami nem kompatibilis a telefonunkkal vagy az autónkkal. És, hogy a telefonunk le ne merüljön az utazás során, hasznos lehet, ha van nálunk autós töltő is.

Minőségi zenehallgatás akár utazás közben is

Nincs is annál jobb, mint utazás közben a kedvenc számainkat hallgatni! Azzal viszont sajnos szembe kell néznünk, hogy a zenehallgatás terén sokkal gyorsabban avultak el régi-, és jelentek meg új technológiák, mint az autógyártásban, így a régebbi, de még mindig kiválóan működő autókban gyakori, hogy a rádió hallgatás mellett csak CD vagy kazetta lejátszására van lehetőség. Az ilyen esetekre tökéletes megoldás lehet egy fm transmitter, ami rádiófrekvencián keresztül teszi lejátszhatóvá a telefonunkon található zenéket vagy egy kazetta adapter, amely a kazetta lejátszót alakítja át jack kábellé. Ha pedig a hangzást szeretnénk kicsit feltuningolni, a Pepita.hu kínálatában több féle autóhangszóró és mélyláda közül választhatunk.

Ha megvan a szivargyújtó töltő, kiválóan szól a mélynyomó, az autó hangszóró, és ha működik a dash cam, nem marad más hátra, mint élvezni az utazást.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában