Szponzorált tartalom

2020.11.24. 10:31

Vigyáznak magukra

A háromszáz lelkes Beret él és élni akar – mondta Lovas Pál polgármester.

 

Lovas Pál, Beret polgármestere

„Lélekszámunk növekszik, hamarosan 11 gyerek születik nálunk. A járvány szerencsére eddig elkerült minket. Vigyázunk, fertőtlenítünk, maszkot hordunk, a boltba is csak egyesével lehet bemenni, a vírus miatt pedig elhalasztottuk a második félévre tervezett rendezvényeinket. Forrás oldalról rendben vagyunk, adósságunk nincs, takarékosan gazdálkodunk. Művelődési házunkat felújítottuk, a mezőgazdasági utakat helyrehoztuk, traktort és pótkocsit vásároltunk pályázati pénzből, ez a gépbeszerzés nagy segítséget jelent nekünk. Van 300 szilva- és 600 barackfánk, 400 tyúkunk, vagyis gazdálkodunk, ebből plusz bevételhez jutunk. A jövőt illetően bizakodó vagyok: fel akarjuk újítani a ravatalozónkat, és a temetőbe vezető út felújítására is pályázunk.

Most szociális tűzifát osztunk, családonként két köbméter jut, a karácsonyi és az új évi csomagokba pedig mintegy 15 ezer forint értékben élelmiszert teszünk.”

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában