Hirdetés

2023.09.27. 10:09

GeodCad Kft.: Mindent tudnak, ami geodézia

A GeodCad Kft. a GeodCad Egyéni Cég kft.- vé alakításával jött létre 1996-ban. A vállalkozást két szakmai tulajdonos vezeti, ahol a szakmai irányítást és felügyeletet Juhász György, a műszaki fejlesztési feladatokat, valamint a gazdasági ügyek intézését és a munkáltatói jogok gyakorlását Szabó László végzi.

- A cég fő tevékenységi köre átfogja a geodéziai munkák teljes vertikumát. Nagy gyakorlattal rendelkezünk az építőipari tervezés és kivitelezés területén – mondta el Juhász György. Referenciamunkáink közé tartozik többek között valamennyi miskolci bevásárlóközpont (Plaza, Auchan, Tesco, Szinvapark, Makropolisz) kitűzési munkái, a DVTK Stadion, a TVK, valamint a BorsodChem jelentős beruházásainak geodéziai mérései, a miskolci villamospálya korszerűsítése és a Mályi–Kistokaj–Miskolc geotermikus távfűtő vezetékek kivitelezése is. 

 

A 3-as, 37-es, 35-ös, 26-os főutak korszerűsítésének tervezési térképei, a Bosch szerszámgyártó cég miskolci telephelyének kitűzési és ellenőrzési munkáinak irányítása, valamint az M30-as autópálya Miskolc déli és északi bekötési szakaszának tervezési térképe, és a kisajátítás geodéziai munkáinak készítése, az északi elkerülő út hídjainak kitűzési és ellenőrző bemérési munkái. Jelenleg is nagyberuházásokon dolgozunk, mint pl. a Felsőzsolcán épülő GKN autóipari beruházás, valamint a CATL debreceni gyárának kitűzési munkáit végezzük, de a magánszemélyek kis volumenű munkáit is szívesen elkészítjük az ügyfeleknek nyújtott részletes tájékoztatás és szakmai tanácsadás mellett – tette hozzá.

 

– Technikai felszereltségünkre jellemző adatok, hogy munkáink eredményének dokumentálását a földmérésben általánosan használt ITR-, a tervezési alaptérképeinket AutoCAD-szoftverekkel végezzük. Helyszíni mérési munkáknál amerikai–svéd technológiával készült Trimble GPS műholdas helymeghatározó műszert és robot-mérőállomásokat használunk, amit a legvadabb terepre is eljuttatnak Mitsubishi terepjáróink – ismertette Szabó László. 

 

Munkánk során törekszünk az ügyfeleink teljes körű tájékoztatására, már a megbízási szakaszban a szerződés megkötése előtt, hogy az általunk végzett szolgáltatás végterméke a megbízó megelégedését, és a mi hasznunkat szolgálja. Felkészülten várjuk régi, és leendő új megbízóink jelentkezését minden típusú geodéziai-tervezési, és földmérési-ingatlanrendezéssel kapcsolatos problémáik megoldására – összegezte. 

A felhalmozott szakmai tudást és tapasztalatot igyekszünk átadni a fiatal generációnak, akik lendületesek, gyorsak, kiválóan kezelik a korszerű elektronikus eszközöket, reményeink szerint Varga Dominik személyében megtaláltuk azt a szakembert, aki szakmaiságával és az általunk képviselt munkamorállal később tovább viheti a cég jó hírét.

Cégtörténet

A GeodCad Kft. a GeodCad Egyéni Cég kft.-vé alakításával jött létre 1996-ban. A vállalkozást két szakmai tulajdonos vezeti, ahol a szakmai irányítást és felügyeletet Juhász György, a műszaki fejlesztési feladatokat, valamint a gazdasági ügyek intézését és a munkáltatói jogok gyakorlását Szabó László végzi.

 

 

Cím: Miskolc, Tizeshonvéd u. 21/b
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/geodcad
Web: https://geodcad.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában