Hirdetés

2023.03.14. 10:44

1 perc ME: Mindent a szemnek! - Erős és nyitottság - Nőnap nőkkel

A Miskolci Egyetem egyperces hírösszefoglalója a múlt héten történt fontosabb eseményekről.

Fotó: ÉM

Főbb hírek:

Mindent a szemnek! Óriási érdeklődés mellett zajlott a Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál a Miskolci Egyetemen. A több mint száz kiállító mellett a látogatókat előadások, fotókiállítás, a legfiatalabbakat pedig földtudományi játszóház várta. Az ezreket vonzó népszerű rendezvény nem csak az ásványok szépségére, hanem hasznosságukra is felhívta a figyelmet.

Erős és nyitottság. A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának mesterképzésben részt vevő duális hallgatói kezdték meg a tanévet. Egy vállalat és egy egyetem együttműködésének a sikere az oktatásban, a szakemberek kibocsátásában és a kutatásban rejlik. Erre a három pillérre épülő közös munka a MOL Petrolkémia és a Miskolci Egyetem között erős.

Nőnap nőkkel. Igazi különlegességeket, elfeledett női zeneszerzők műveit idézte fel a Miskolci Egyetem a nőnapi hangversenyen a Zenepalotában. A romantikától napjainkig ívelő korszakot mutatták be a Bartók Béla Zeneművészeti Kar hallgatói.

PR cikk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában