Hirdetés

2022.12.21. 12:09

Állítsd meg a kopaszodást a hajmezoterápia segítségével

Neked is mindennapos küzdelmet jelent a kopaszodás? Kipróbáltál már mindenféle csodaszert és különböző vitaminkapszulákat, szérumokat és samponokat, de semmi sem segített? Biztos, hogy a jó eszközökhöz nyúltál?

Számos olyan, orvosilag megalapozott lehetőség áll rendelkezésedre, amelyekkel valódi eredményt érhetsz el. Fékezd meg te is a kopaszodást a hajmezoterápia segítségével.

Miért alakul ki a férfiak közel felénél kopaszodás?

A haj elvesztésének többféle oka is lehet, de férfiak esetében az egyik leggyakoribb a DHT hormon túlzott jelenléte a fejbőrben, illetve az erre való érzékenység. Ugyanis a fejtetőn lévő hajszálak bizonyos személyeknél nem tűrik jól a hormon jelenlétét és az azokra érzékenyeknél lassan megfojtja a hajszálakat. Ez pedig látványos kopaszodást eredményez.

Keresd az Art 'N Hair szolgáltatásai között a mezoterápiás hajkezeléseket, és állítsd meg te is a DHT hormon pusztító hatását. Vedd fel a harcot ennek a hatékony módszernek a segítségével, és mentsd meg a még meglévő hajszálaidat.

Hogyan zajlik a mezoterápiás kezelés?

A folyamat során apró tűszúrások segítségével olyan anyagokat juttatnak a fejbőrbe, amik blokkoló hatással vannak a DHT hormonra. Ezenkívül pedig olyan egyéb, hajnövekedést serkentő, védő anyagokat, illetve vitaminokkal dúsított tápanyagot juttatnak be a hajhagymákhoz, melyek segítik az egészséges állapot és a hajnövekedés egyensúlyának helyreállítását.

Ha te is valódi eredményekre vágysz és szeretnéd egy speciálisan kifejlesztett anyag segítségével helyükön tartani a hajszálaidat, akkor mindenképp vedd igénybe az Art 'N Hair szolgáltatásait. A mezoterápia arra az eshetőségre nem alkalmas, hogy a kopasz foltok visszasűrűsödjenek, ilyen esetben már a hajbeültetés lehet számodra a megoldás. Mert a megfojtott hajhagymák sajnos nem képesek újjáéledni, még az ilyen különleges tápanyagoktól sem. Azonban a meglévő hajszálak épségét és egészségét megóvhatod általuk.

Lassítsd le a kopaszodást, válaszd te is a mezoterápiás hajkezeléseket

Ez a kezelés azok számára alkalmas, akiknél még csak kezdődő kopaszodás tapasztalható, így a haj jelentős része megmenthető. A mezoterápiás hajkezelés segítségével pedig látványos eredményeket érhetsz el. Abban az esetben is alkalmazható, hogyha a kopaszodás már közepes méreteket ölt, de van még olyan mennyiségű haj, amiért érdemes küzdeni. Mindenképpen konzultálj szakemberrel, hogy reálisan lásd a helyzeted. Így csak olyan kezelésbe vágsz majd bele, aminek eredményével biztosan elégedett lehetsz.

Ami kihullott, azzal sajnos már nincs mit tenni, viszont hajbeültetéssel pótolhatóvá válnak ezek a területek is. Sőt, ha belevágnál egy hajbeültető műtétbe, akkor a mezoterápiás kezelés segítségével megóvhatod a fejtetőn lévő eredeti szálakat, illetve táplálhatod az újonnan beültetetteket is.

PR cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában