PR cikk

2011.03.22. 12:44

Segítség, allergiás a gyermekem!

<p>Bizonyára sok szülő kap a fejéhez, amikor észleli gyermekén az allergia különböző tüneteit - legyen szó könnyezésről, nátháról, orrfolyásról vagy akár fulladásról. A tehetetlenségnél és félelemnél talán nincs is kínzóbb érzés. „Kivédhető-e” az allergia? Hogyan lehet sikeresen felvenni a küzdelmet? Csökkentetők-e a tünetek? Ezeket a kérdéseket válaszolta meg a Sensolite fényágy feltalálója, Fenyő Márta biofizikus.</p>

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiával nem csak a vírusok és baktériumok okozta betegségek ellen tudjuk preventív céllal felkészíteni gyermekeink szervezetét, hanem az allergia ellen is! Ha tudja, hogy gyermeke vagy Ön allergiás, és azzal is tisztában van, mikor várható a kellemetlen pollen, amely előhozza az allergiás tüneteket, érdemes egy – másfél hónappal korábban hozzálátni a rendszeres kezelésekhez. A dozírozásra gyermekek esetében a következőt javaslom: az első két hétben 3-3 alkalommal vegyen 10-15 perces (testsúlytól és magasságtól függő) fénykezelést, a 3. héttől kezdve pedig elegendő heti 2 alkalom is. Amikor beköszönt az allergiaszezon, semmiképpen ne hagyják abba a terápiát, folyamatosan végezzék tovább, hetente 1 vagy 2 alkalommal, így örömmel fogják észlelni, hogy a tünetek lényegesen enyhébbek vagy egyáltalán nem jelentkeznek. (Allergiás felnőtteknél pedig csupán a kezelés időtartama módosul 20 percre.) Tudományos kutatásaink is alátámasztották, hogy a Sensolite-nak kifejezetten az allergia kialakulását gátló hatása van.

Jócskán vannak már tapasztalatok a fényágy allergiára gyakorolt hatásával kapcsolatban - ezekből szemezgettünk:

„4 és 6 éves lányaink amennyire várták a tavaszi napsütést, annyira tartottak is tőle, de már csak múlt időben. Tavaly márciusban kezdtük használni a Sensolite-ot heti rendszerességgel. Meg is lett az eredménye, kisebb lányunknál allergia nélkül élte át a korábban nehéz hónapokat, nővére pedig jóval kevesebbszer fulladt. Boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk erre a lehetőségre!” Heni (34)

„Gyermekkorom óta, amikor jött az allergia időszaka, szinte ipari mennyiségű zsebkendővel szerelkeztem fel. A fényágyban töltött 23 kezelés után egy pihentető hosszú hétvégére költöttem azt az összeget, amelyet korábban ’zsepire’ fordítottam. Köszönöm Sensolite!” Dénes (24)

„Egész családunk jár két hete a Sensolite Gyógycentrumba – férjemmel és 2 éves ikreinkkel, akik valószínűleg porallergiával küszködnek, ettől pedig sokszor csúnyán köhögnek. Kipróbáltunk már számtalan kezelést, de eddig mind hatástalannak bizonyult. Most a fiaim sokkal élénkebbek, de esténként időben elalszanak, és harmadik hete végigalszunk minden éjszakát. Folytatjuk a terápiát, a gyerekek egészsége, és a mi nyugalmunk kétségtelenül megér ennyit!” Dia (31)

Készüljön fel Ön is az allergiaszezonra, töltse fel szervezetét a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiával és felejtse el a tavaszi kellemetlenséget! Vegyen részt ingyenes orvosi konzultációnkat Miskolcon a Jókai u. 4. szám alatt! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában