Bulvár-celeb

2021.05.21. 19:09

Ilyen van? Meleg, fekete férfi lesz tündérkeresztanyu az új Hamupipőkében

Egy meleg férfi játsza majd az új Hamupipőke filmben a tündérkeresztanyu szerepét. A modernizált történetben több lesz a szexualitás és fülbemászó popdalok is szórakoztatják majd a gyerekeket.

Fotós: Full Picture Agency via AFP

Fotós: Full Picture Agency via AFP

Az Amazon támogatásával megrendezésre kerülő új Hamupipőke filmben, a tündérkeresztanyát Billy Porter fekete homoszexuális férfi fogja alakítani. A Not the Bee hírportál cikkében rámutat, hogy a hamupipőke egy gyermekkori történet, amit a népi kontextusából most áthelyeznek egy nemekre, és szexualitásra hajló narratívába, amelyet fülbemászó popdalokkal színeznek ki, és így mutatják be a gyermekeknek.

Tényleg hasonlítanának?
Fotó: V4NA

Az oldal újságírója szerint, ha ez a film slágernek bizonyul, a közeljövőben több folytatást is bejelenthetnek–adott hírt az abszurd estről a V4NA Hírügynökség.

Billy Porter, színész fogja megszemélyesíteni tündérkeresztanyut a most készülő felújított Hamupipőke filmben, amit szeptembertől tesznek majd elérhetővé az Amazon Primeon.

Porter újra kívánta gondolni ezt a szerepet a klasszikus karakter újszerű átvételével. Ebben az új filmben a tündérkeresztanya neve Fab G. lesz, akit kifejezetten Porterre szabtak, a karakter modernizálásának elősegítése érdekében, úgy, hogy kifejezetten a színészt és annak stílusát szem előtt tartva írták újra a szerepet.

Egy természetfeletti lény, aki az önmagához való hűséget képviseli, és túlmutat a hétköznapi emberi címkéken. Billy fogalmazta meg azt a kijelentést, hogy a varázslatnak nincs neme

– mondta el Kay Cannon rendező.

Kiemelte, hogy szerinte Ellen Mirojnick jelmeztervező túlvilági kinézetű narancssárga kabátjával és egyedi Jimmy Choo pillangós csizmájával Porter kinézete ugyanolyan fantasztikus, mint ahogy a karakter eredetileg kinézett.

Olyan jól illik a szerephez. Olyan nevetségesen tehetséges. Számomra Billy maga a varázslat

– áradozott Cannon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában