Nagyvilág

2012.06.05. 11:06

Durva: Számítógépes játékkal játszik a tömeggyilkos tárgyalásán a bíró

A bírót nem hatja meg, hogy Anders Behring Breivik Utoya szigetén tömegmészárlást hajtott végre, ugyanis a tanúmeghallgatások alatt a számítógépén játszik, egy fotó tanúsága szerint.

A bírót nem hatja meg, hogy Anders Behring Breivik Utoya szigetén tömegmészárlást hajtott végre, ugyanis a tanúmeghallgatások alatt a számítógépén játszik, egy fotó tanúsága szerint. Brevik volt az a merénylő, aki tavaly július 22-én összesen 77 emberrel végzett egy oslói robbantásban és az Utoyán megrendezett ifjúsági táborban, utóbbi merénylete során 69 fiatal életét oltotta ki. A 33 éves szélsőséges iszlámellenes norvég férfinek idén áprilisban kezdődött meg a tárgyalássorozata, és mostanra úgy tűnik az öt bíró - akik a mészáros ítéletéről döntenek majd - közül az egyik elvesztette érdeklődését. Legalábbis erre utal egy felháborító fotó, ami a tárgyalóteremben készült: az egyik bíró, nevezett Ernst Henning Eielsen számítógépen játszott valami logikai játékot, egy svéd professzor tanúmeghallgatása során - írja a Daily Mail brit hírportál.

- MON -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!