Nagyvilág

2012.03.24. 16:22

Íme, Berlusconi új Playboy-luxusvillája

George Clooney szomszédságában vette meg 5 évnyi keresgélés után 30 szobás luxusotthonát a Comói-tó partján Silvio Berlusconi.

George Clooney szomszédságában vette meg 5 évnyi keresgélés után 30 szobás luxusotthonát a Comói-tó partján Silvio Berlusconi.

 

A botrányairól elhíresült olasz ex-kormányfő ünnep: sikeresen jött ki egy bírósági tárgyalásból és megvette álmai otthonát az észak-olasz tónál. A lusuxkéró 30 szobával rendelkezik, saját teniszpálya és kikötő tartozik hozzá, és a 75 éves milliárdos elmondhatja: egy hollywoodi szupersztár, George Clooney a szomszédja. Az egykori olasz kormányfőnek egyébként több lakóingatlanja is van, egyebek között Milánó közelében, Szardínián, Rómában és Antiguán is. A most vásárolt ingatlant, lapértesülések szerint, jó barátjától Marcello Dell Utri szenátortól vásárolta.

 

Nézze meg a luxusvilla képeit >>>

 

Berlusconi korrupciós ügyének sikeres lezárása után vette meg a történelmi multú házat, ugyanis múlt hónapban kimondta a bíróság, hogy a politikus ellen felhozott vád - miszerint dollárszázezrekkel vesztegetett meg egy brit ügyvédet, hogy az hamisan tanuzzon - elévült. De talán korai még, hogy ünnepeljen, ugyanis több más ügye folyamatban van, amik playboy-életéhez köthetők, vizsgálat zajlik ellene egy kiskorú marokkói tinédzserrel, nevezett Karima El Mahrou-val folytatott szexuális viszony miatt, bár Berlusconi és az érintett hölgy egyaránt tagadja a vádakat.

- MON -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!