Bulvár, celeb

2024.05.29. 17:00

Színre lépett Rubint Réka unokahúga

Rubint Rebeka nővére és unokanővére nyomdokaiba lépve szintén az aktív, sportos létformát választotta.

Boon.hu

Rella és Réka után érdemes Rebekára is figyelni

Fotó: Fejér Bálint

Kevesen tudják, hogy Rubint Rékának két unokahúga van, Rubint Rella és Rubint Rebeka, akit szinte sosem láthatunk a nyilvánosság előtt. 

Rubint Réka ritkán látott unokahúga

Rubint Réka nagyobbik unokahúgának, Rubint Rellának az életét közösségi oldalain, YouTube-videóiban is végigkövethetjük, és a kereskedelmi csatornák reggeli műsoraiban is gyakran beszél a sportról, házasságáról vagy éppen jövőbeli terveiről. Azt csak kevesen tudják, hogy Rellának van egy húga, Rebeka, aki Rubint Réka kisebbik unokahúga. 

Rebeka már 18 éves, akinek családtagjaihoz hasonlóan szintén szenvedélye a sport, ez az alakján is meglátszik. Kerüli a nyilvános szereplést, közösségi oldalairól kiderül, hogy életét főként a divat, a néptánc és az edzés teszi ki.

Ugyan Rebeka és testvére, Rella között nehezen észrevehető a hasonlóság külső jegyekben, Rebeka is egy igazi természetes szépség. Képei tanúsága szerint általában csak minimális sminket visel, de bájos vonásai így is szembetűnők. Szépségét előszeretettel kamatoztatja, időnként modellfotózásokon vesz részt. - jelent meg a femina.hu-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában