Nagyvilág

2011.01.26. 14:10

Szívszorító: meghalt 30 perccel az esküvője után

<p>A nő a kórházi ágyon mondta ki kedvesének a boldogító igent, de fél órával később meghalt.</p>

Jean Stevenson és David Nicholls három éve élnek együtt Lincolnshire-ben (Stamford) és azt tervezték, idén nyárom házasodnak össze. De jövőjüket tragédia árnyékolta be, amikor tavaly júliusban Jean egészségügyi állapota megromlott, és hosszas vizsgálatok után karácsonyra bizonyossá vált: tüdőrákban szenved. Az állapota nagyon gyorsan romlott, a rák addigra már átterjedt a testében. Az orvosok múlt hét csütörtökön figyelmeztették a családot: Jean-nak csak órái vannak hátra. A nőnek már csak egy kívánsága volt: szeretett volna összeházasodni Daviddel, ezért a férfi és a nő családja elkezdtek versenyt futni az idővel, de még az orvosok is segítettek, hogy még aznap összeházasodjon a pár.

Andi, Jean fia (30) maradt az anyja mellett a kórházi ágynál, amíg mindenki a szertartást intézte, aki a Daily Mailnek később arról beszélt: "Ültem mellette és fogtam a kezét. Anya azt mondta, hogy nagyon szeret és nem akarja, hogy szomorú legyen. Én pedig elmondtam neki, hogy 13 hónapos unokája Bailey megtette az első lépéseket, amitől ő nagyon boldog volt. Anya híres volt a humorérzékéről és még akkor is képes volt viccelődni a nővérekkel, amikor tudta, hogy csupán órái vannak hátra.

Végül különleges engedéllyel egy anyakönyvvezető kiment a kórházba és Jean kimondta a boldogító igent halálos ágyán, és David felhúzta az újára a gyűrűt, de az "amíg a halál el nem választ" fogadalmat könnyek között mondták ki. Sírt az egész család, Jean három gyereke, azok házastársai, valamint David gyerekei is, akik mind az utolsó pillanatig ott voltak az asszony mellett. Jean 30 perc múlva elhunyt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!