Nagyvilág

2010.10.15. 19:41

Döbbenet! A világ legdrágább mobiltelefonja

<p>Bemutatták a világ legdrágább okostelefonját, amit elképesztő áron: több mint 1,5 milliárd forintért adnak. Nem csak a tudása miatt kerül ennyibe a készülék....</p>

Az Apple immáron negyedik mobiltelefonja nagy port kavart a piacon, az értékesítés napján a világ nagyvárosaiban hosszú sorok alakultak ki a forgalmazóknál. Nem csoda, a státuszszimbólumként kezelt iPhone 4 formája és a hardver is sokat változott. Még meg sem jelent a készülék, amikor az Apple a brit tervezőt, Stuart Hughest megbízta a készülék egyedi felékszerezésével. A gyémántokkal ékesített okostelefont tegnap mutatták be és attól a pillanattól a világ legdrágább mobiltelefonjaként jegyezik. A készülék ugyanis 500 (összesen 100 karátnyi) egyéni, hibátlan gyémánttal van feldíszítve. A gyémántok a készülék szélén futnak végig, továbbá egy 7,4 karátos vágott rózsaszín gyémánt ékesíti a navigációs billentyűt, míg a céglogó rózsaarany keretbe foglalt 53 apró rózsaszín gyémántból van kirakva.

Nézze meg a képet >>>>

Csak a két egyedileg vágott gyémánt értéke kiteszi a telefon árának 80 százalékát. A mai árfolyamon számolt gyémántos készülék 1,563,245,265 magyar forintnak megfelelő összegért készült el egy mega-gazdag ausztrál üzletember megrendelésére.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!