Nagyvilág

2010.06.02. 19:05

UFO-invázió Ausztráliában?

<p>Azonosítatlan repülő, világító tárgyakról érkeznek sorozatos bejelentések a kenguruk földjén.</p>

Már a rendőrség is nyomozni kezdett, mivel rengeteg bejelentés érkezett világító, repülő tárgyak észleléséről. Az első jelentésekben meteorzáporról volt szó, de egyes szakértők szerint ezek egyértelműen földönkívüliek. Az észlelések Ausztrália északi részéről érkeznek, s a szakértők szerint itt lehet UFO invázióra számítani - írja a Daily Telegraph.

Egy darwini szakértő, Alan Ferguson az egyik legnagyobb ausztrál hírcsatornának adott nyilatkozatában elmondta, úgy gondolja, a megnövekedett UFO aktivitás a készülő invázió egyik jele, és nagyon is komolyan kellene vennünk…

Beszámolt arról is, már több alkalommal is előfordult, hogy földönkívüliek ellenséges viselkedést tanúsítottak. Szerinte a Voyager 2-t is UFO-k térítették el, és a roswelli eset is az ő elméletét bizonyítja.

„A meteorok csak felvillannak az égbolton, egyenesen lépnek be a Föld légterébe, és többnyire még a földetérés előtt elégnek. A világító tárgyak, amelyeket a napokban több ezren észleltek, nem egyenes pályán mozognak, hanem össze-vissza ugrálnak a levegőben.”
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!