Nagyvilág

2010.04.22. 14:38

A Beckham-haj mentette meg a fiú életét

<p>Ha a 3 éves kisfiú nem könyörgi ki szüleitől, hogy Beckham-hajat vágjanak neki, már nem élne.</p>

Maddox Tallowin Backham-rajongásának köszönheti, hogy időben kiderült leukémiája (a vér rákos betegsége). A 3 éves fiúcska tavaly októberben kezdett könyörögni szüleinek, hogy a Beckam-féle indiánfrizurára vágják le a haját, amire szülei a 32 éves Ben és a 33 éves Barbie végül ráálltak. A hajvágatás után látták, hogy duzzanatok vannak a kisfiú tarkóján és koponyája hátsó részén.

Azonnal kocsiba ültek és kórházba vitték Maddoxot, ahol a vizsgálat után kiderült: a fiú leukémiás. A taxisofőr apa a Daily Mail brit lapnak idézte fel, hogy másnap olyan látványban részesült, amit egy szülőnek sem kívánna: a kisfiából csövek lógtak ki, miközben törékenyen feküdt az ágyban. Úgy tűnik Maddox és az orvosok sikerrel vették fel a harcot a gyerekkori rák ellen; négy hónap után kiengedték a kórházból a kissrácot, viszont hetente több alkalommal kell még járnia kemoterápia- és szteroidkezelésre mintegy 3 éven át.

"Ő olyan bátor kisfiú, mindig van az arcán egy mosoly, annyira büszkék vagyunk rá” - mondta az apa, majd az anyuka hozzátette: "Az egész olyan volt, mint egy rémálom, ez az egyik legrosszabb dolog, amit valaha is történt velem, de köszönetet mondunk, hogy a Beckham-frizura révén időben kiderült a baj."
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!