DVTK-Vénusz: remek hangulatban várják az elődöntőt

<p style="text-align: left;">Miskolc - A női futsal NB I elődöntőjében a DVTK-Vénusz együttese hazai pályán méri össze erejét az Astra Kiskunfélegyháza együttese ellen vasárnap este.

Miskolc - A női futsal NB I elődöntőjében a DVTK-Vénusz együttese hazai pályán méri össze erejét az Astra Kiskunfélegyháza együttese ellen vasárnap este.

Női futsal NB I, elődöntő 1. mérkőzés

DVTK-Vénusz – Astra Kiskunfélegyháza

(Miskolc, városi sportcsarnok, vasárnap, 18.30)

Thür Antal, a DVTK-Vénusz edzője: – A múlt heti bravúr után remek hangulatban várjuk az elődöntőt. A böszörményiek elleni továbbjutásról még egy pár szót: bebizonyosodott, hogy ha együtt nagyon akarunk valamit, akkor nincs lehetetlen… A fináléba kerülésért sem lesz könnyű dolgunk, hiszen az elmúlt három esztendő bajnokcsapatával mérkőzünk, amely 2013-ban, 2014-ben, 2015-ben és idén is elhódította a Magyar Kupát, vagyis egyértelműen a női futsal egyeduralkodója itthon. Viszont bízunk magunkban és abban, hogy szurkolóink támogatásával, közösen egy újabb különleges tettet vihetünk végbe. Várunk mindenkit vasárnap a sportcsarnokban, a meccsre ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!