Miskolc hírei

2011.03.24. 09:30

Néhol már kerítés sincs a Gyár körül...

<p>Miskolc-Diósgyőr - Néhol - a Gózon Lajos utcán biztosan - sajnos lassan már kerítés sincs Diósgyőrben, az egykori Gyár körül... Csak a szemét gyűlik.</p>

Hol vannak már azok az évek, amikor több, mint tízezren dolgoztak a Vasgyárban, Diósgyőrben... Jelen pillanatban termelés sincs a gyárban, ám kisebb nagyobb vállalkozások szerencsére azért még működnek a területen.

A magyar ipar egykori büszkeségét viszont már védeni is nehéz, hiszen óriási területen fekszik a gyár(telep) és ami még megmaradt belőle.

Ezt használják ki jól láthatóan például a Gózon Lajos utcán egyesek és a bedőlt (be döntött?) kerítésen át indulnak portyázni. Mások viszont "csak" a szemetüket dobálják a kerítés mögé. Megtehetik, hiszen valószínűleg senki sem szól rájuk...



Nagyobb térképre váltás

Vasgyári megállóhely: mi lesz vele?

3/23/2011 boon.hu |Miskolc-Diósgyőr - Jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsa (felújítják-e, avagy sem) a 2-es jelzésű villamos Vasgyári végállomását. Pedig ráférne.

Kezdődhetnek a homlokzat felújítások Miskolcon 

3/23/2011 boon.hu | Miskolc - A szerződéseket a kivitelezővel megkötötték, így a jó idő beálltával kezdődhetnek a munkálatok Miskolc főutcáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!