Miskolc hírei

2011.02.18. 10:44

Másodszorra sem áll ki a DKC-Miskolc-Mivíz

<p>Miskolc - Elmarad a szombatra kiírt Diósgyőri KC-Miskolc-Mivíz – Ózdi KC NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda mérkőzés.</p>

A sorsolás szerint a miskolci városi sportcsarnokban szombaton 18 órától játszották volna a borsodi rangadót, a nézők azonban látványosság nélkül maradnak.
Nem lesz meccs, immáron második tavaszi meccsünkre sem tudunk kiállni – mondta Fehér Péter, a miskolci klub elnöke. – Az előírt lépéseket betartjuk, értesítjük az országos szövetséget, a fővárosi illetékesek pedig majd tájékoztatják az ellenfelet és a játékvezetőket arról, hogy nem kell hozzánk utazniuk.

„Még vagyunk”

A sportvezetőtől megkérdeztük, hogy az elmúlt napokban erősödtek-e a visszalépési szándékaik, mire Fehér Péter így felelt:
– Egyelőre még vagyunk, s mint köztudott, a remény hal meg utoljára. Van egy érdeklődő..., de még nem tudta eldönteni, hogy mi a végleges szándéka? Nekünk egyértelműen az a célunk, hogy ne csonkuljon a mezőny, ennek érdekében státuszunkat akár átadással, akár költöztetéssel, de meg akarjuk menteni. Akár így, akár úgy, de pénteken pontot kellene tennünk a „mondat” végére...
Információnk szerint egy Nógrád megyei (salgótarjáni) egyesület érdeklődik a DKC-Miskolc-Mivíz iránt, ezt a hírünket azonban az elnök sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta.
-KT-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!