Magyarország

2011.07.19. 21:42

Műszaki hiba miatt visszatért a Liszt Ferenc reptérre a Wizzair londoni járata

Budapest (MTI) - Műszaki hiba miatt visszatért Budapestre a Wizzair londoni járata, az Airbuson utazó 180 utas közül senki nem sérült meg.

Budapest (MTI) - Műszaki hiba miatt visszatért Budapestre a Wizzair londoni járata, az Airbuson utazó 180 utas közül senki nem sérült meg.Varró Balázs, a Wizzair munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy a Wizzair 62209-es járata felszállt, majd a gép futóműhibát jelzett. Emiatt a pilóták úgy döntöttek, hogy visszatérnek a Liszt Ferenc repülőtérre

Az Airbusszal a pilóták biztonságosan landoltak, senki nem sérült meg. Az utasokat egy este 11 órakor induló járattal szállítják el Luton repülőtérre.

A flightradar24.com portál információi szerint az A320-as Airbus a felszállást követően mintegy háromnegyed órát körözött, hogy kerozint égessen, majd biztonságosan landolt a 13-as bal pályán.

- MTI -


Budapest (MTI) - Több, Budapestre érkező repülő nem tudott leszállni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a viharos időjárás miatt kedd este.

Vihar - Újra fogad gépeket a Liszt Ferenc repülőtér

Budapest (MTI) - Nem sokkal este 10 óra előtt ismét fogadta a leszálló gépeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!