Magyarország

2011.02.08. 09:23

Meghalt devecseri kisfiú - halált okozó testi sértés miatt nyomoznak

<p>Halált okozó testi sértés gyanújával indult nyomozás a másfél éves devecseri kisfiú halála miatt. A szakértő megállapította, hogy a vasárnap meghalt fiú fején három sérülés is volt, amely származhat bántalmazásból.</p>

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyerek apja vitte február másodikán a helyi ügyeletes orvoshoz eszméletlen állapotban lévő kisfiát. Azt mondta, körülbelül három héttel ezelőtt, játék közben az ágy sarkába beütötte a fejét, de csak most lett rosszul, amikor altatás közben ringatták. A doktornő mentőhelikoptert hívott, amely a győri megyei kórházba vitte a kicsit, aki vasárnap délután halt meg.

Az ajkai rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást, ám a nyomozás közben felmerült a gyanú, hogy a kisfiút bántották. A szakértő péntek reggel megállapította, hogy összesen három fejsérülést szenvedett.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!