Magyarország

2010.11.08. 13:15

Jobbik: Antidemokratikus a rendészeti törvény tervezete

<p>Antidemokratikusnak tartja a Jobbik a rendészeti törvény tervezett módosítását - mondta hétfői sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese.</p>

Volner János szerint mind az állampolgárok magánéletének titkosszolgálati megfigyelése, mind a külföldi rendőrök magyarországi tömegoszlatásának lehetősége elfogadhatatlan. A jobbikos politikus szerint nem illendő, hogy a Fidesz az ellenzéki párt végkielégítésekkel kapcsolatos javaslatait saját tervezetként nyújtja be.

A Jobbik november 16-án Károlyi Mihály Kossuth téri szobránál fog megemlékezni Horthy Miklós bevonulásának évfordulójáról - jelentette be hétfőn Volner János. A Jobbik frakcióvezető-helyettese hozzátette: ezzel a demonstrációval kívánnak tiltakozni a rendészeti törvény tervezett módosítása ellen. Az ellenzéki politikus felszólította a 8 évvel ezelőtt leköszönt első Orbán-kormány volt tagjait, hogy járjanak elöl jó példával és fizessék vissza végkielégítésük 98 százalékát.
- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!