Magyarország

2010.09.01. 16:21

Ismeretlen film a King s City terveiről

<p>Ismeretlen film került nyilvánosságra a King s City terveiről. Eszerint Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és három szálloda is része lett volna a Sukoróra tervezett kaszinó beruházásának.</p>

A befektetők azt mondják: a film hiteles, de nem ők hozták nyilvánosságra.

Tudnak az interneten keringő filmről. Hiteles, mert annak a filmnek a rövidített, vágott változata, amelyet ők készíttettek, de nem ők hozták nyilvánosságra- tudta meg a Független Hírügynökség a befektetői csoport képviselőjétől.

A King s City koncessziós szerződése szerint a beruházás megvalósulásának határideje 2014. Mivel bírósági eljárás folyik a sukorói telekcsere ügyében, ezért nincs idejük megvárni azt a 2-3 évet, míg lezárul a per. Az már biztos, hogy Sukorón nem valósul meg a beruházás, de a Közép-Dunántúlon tovább keresik a számára alkalmas helyet- mondta a befektetői csoport képviselője.

A film látható a http://www.fehervarkorut.hu/ oldalon
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!