Magyarország

2010.03.05. 18:18

Debreczeni: Végig fogom harcolni az utolsó két hetet

<p>Az MDF színeiben induló Debreczeni Józsefnek eddig valamivel több mint 600 kopogtatócédulát sikerült összegyûjtenie.</p>

Mint azt a Független Hírügynökség kérdésére egy péntek délutáni lakossági fórumon elmondta: bízik benne, hogy a március 19-i határidõig sikerül összegyûjtenie a jeltölségéhez szükséges 750 ajánlószelvényt. "Végig fogom harcolni a hátralévõ két hetet" - mondta pénteken.

Debreczeni József elmondta: aggasztónak tartja a Fidesz kétharmados gyõzelmének esélyét, illetve ennek lehetséges következményeit. Ezért - 1990 óta elõször - újra megméreti magát a választásokon.

A Népszabadság információi szerint Budapesten eddig mindössze egyetlen MDF-es jelöltnek, Iván Jánosnak sikerült összeszednie a képviselõjelöltséghez szükséges 750 kopogtatócédulát Budapesten. Az ország 176 egyéni választókörzetébõl is eddig mindössze 24-ben sikerült jelöltet állítania a pártnak.
- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!