Kultúra

2010.10.02. 05:29

Here and Now - A 80-as évek popsztárjai Budapesten

<p>A 80 -as évek jól ismert popsztárjai koncerteznek Budapesten szombaton. A retrobulit a Papp László Sportarénában rendezik meg. Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George szórakoztatja majd a közönséget.</p>

Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George koncertezik október 2-án Budapesten. I Won´t Let The Sun Go Down On Me, Everytime you go away, You keep me hangin on, Never Gona Give You Up vagy Do you really want to hurt me - csak néhány azokból a dalcímekből, amelyek elhangzanak majd a koncerten a Papp László Sportarénában. Az öt előadó összesen több mint 130 millió eladott lemezt jegyez, és több mint 50 Top10-es sláger kötődik a nevükhöz.

A Here and Now a legsikeresebb 80-as évek zenéit idéző show, 2001-ben indult útjára és teltházas siker a mai napig, bárhol a világon. A show különlegessége, hogy minden fellépő csak a legnagyobb, legismertebb slágereit adja elő. Sok banda kizárólag csak a turné miatt állt újra össze, többeknek visszavonulásuk óta ez a nagy visszatérése is.

Az eseményről bővebb információk a www.hereandnow.hu internetes oldalon találhatók.

- Független Hírügynökség -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!