boon-sportoldal

2011.06.16. 19:49

Éremért utaznak Máltára

<p>A szigetországban június 22-27. között rendezik az ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokságot.</p>

A rangos eseményen ketten is képviselik a Miskolci VSC-Miskolci Sportiskola színeit: 52 kilóban Gercsák Szabina, 57-ben pedig Köteles Vivien lép tatamira.– Mindkét tehetséges sportolónk jól áll az európai ranglistán – mondta Illyés Miklós, az országos szövetség szakágvezetője, az MVSC elnök-edzője. – Szabina pillanatnyilag első, Vivien pedig ötödik, így érmes helyezést, de legrosszabb esetben is pontszerzést várok tőlük. 

Ausztriában

A judokák a közvetlen Eb-felkészülést Ausztriában végezték el: egy hetes leibniczi edzőtáborban vettek részt, majd a jövő szerdai elutazásig Miskolcon dolgoznak és itt már a formaidőzítésre koncentrálnak.– A lányok Máltán sem lesznek egyedül, hiszen Szabinával repül az edzője, Flórusz János – folytatta Illyés Miklós –, míg jómagam Viviennek igyekszem hasznos tanácsokat adni a kontinensviadalon. Nagyon remélem, hogy mindketten beleszólnak súlycsoportjaik végelszámolásába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!