Ingatlanajánló

2023.04.22. 08:00

Hó és fürdődézsa Meszesen: íme a hét helyi nyaralója!

A Meszesen kínált szuper ingatlan kapcsán a havas kép és a fürdődézsa ingerelt minket kattintásra.

Ennél persze többet rejt magában az ajánlat. Ráadásul a hirdetési fotók a zöldbe boruló helyi tájat is megmutatják. Nézzen szét velünk a helyi ingatlanpiacon “fürdődézsa” jeligére!

 

„Meszes településen kínálunk eladásra egy 400 nm-es telken elhelyezkedő, 55 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 2 + 1 szoba található, kandalló fűtéssel, valamint másdolagos villanyfűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan. Felújításra került: 2022. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető. Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 18 négyzetméteres. 

Az aggteleki nemzeti park szomszédságában a Rakacai víztározó partján a “Tündérvölgyben” eladásra kínálom családi nyaralónkat. Ha felfedeznéd a környéket, ez az Északi régió számos lehetőséget kínál! A víz szolgáltatás jelenleg időszakos ( kora tavasztól -későn őszig). A szemétszállításon és a villanyszámlám kívül egyéb költség nincs! A ház téliesített! Padlás szigetelve (10 cm kőzet gyapot, oldalfal-lábazat 10 cm nikecel) Fűtése fatüzelésű kandalló, valamint norvég panel! Az ingatlan teljes berendezéssel eladó, az általunk kért ár minden benne lévő, és az udvaron lévő berendezést tartalmazza! Az ingatlan egy éve teljeskörű felújításon esett át. A tető fedő új, villanyvezeték cserélve, új nyílászáró! 

Az ingatlan a rakacai tó legkedveltebb részén a “tündérvölgyben” található, Meszes, Csóka út 1. Az ház alapterülete 55m2 +18m2 terasz. A terasz alatt 18m2 tároló található. A vízpart kb. 150 méter! Jelenleg engedéllyel rendelkező vendégház, ha valaki ilyenben gondolkodik, remek befektetés! A teraszon élvezhetjük az erdőt, magunkba szívhatjuk a friss levegőt, beszélgetések tökéletes helyszíne. A ház mellett helyet kapott egy egyedi készítésű, fa tüzelésű Fürdődézsa. A melegvízben üldögélve ellazulhatunk, elengedhetjük a hétköznapok terheit. Hideg estéken a kandalló meghitt hangulatot biztosít. Ébredj az erdőben, hallgasd a madàrcsicsergést, ősszel testközelből a szarvasbőgést. [...]”

 

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!