Labdarúgás

2024.04.08. 14:13

Több diósgyőri lesz az MTK meccsen, mint a Fradin?

Szinte biztos, hogy nem telik meg az 1270 fős vendégszektor szerdán, az FTC stadionjában.

Így nézett ki a vendégszektor egy része a tavalyi MTK – DVTK meccsen

Fotó: DVTK

A DVTK labdarúgócsapatára ezen a héten két idegenbeli, fővárosi mérkőzés vár. Szerdán 18.00-tól, az NB I 21. fordulóból elhalasztott Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK meccset pótolják – amit a pályaválasztó kérésére, a minél eredményesebb nemzetközi kupaszereplésük miatt – rendeznek meg az eredeti dátumhoz képest több mint 50 nappal később.

Ezen a meccsen szinte biztos, hogy nem töltik meg az 1270 fős vendégszektort a diósgyőri drukkerek, kb. 200-nál járt hétfőn délben a piros-fehérek számára eladott jegyek száma, így az évad egyetlen Üllői úti vendégjátékán talán félezer DVTK drukker lesz majd jelen.

Az biztos, hogy a jegyárak nem vonzóak, a vendégszektorba szóló belépők 3400 forintba kerülnek, online, a jegymester.hu oldalon vásárolhatók meg, és mivel az internetes vásárláskor kényelmi díjat számol fel a weboldal, 399 forintot, így 3799 forintért lehet élőben megtekinteni ezt a meccset.

Vasárnap

A diósgyőriek vasárnap 14.00-tól az MTK Budapest vendégei lesznek az élvonalbeli küzdelmek 28. fordulójában. Erre az összecsapásra 680 vendégjegyet dobott piacra a rendező klub, ebből kedden délig mintegy 300 biléta talált gazdára. A Hungária körúti pályára, a vendégszektorba szóló teljes árú belépők elővételben 1800 forintba kerülnek, de az internetes vásárláskor e-díjat is felszámolnak (100 forint + a jegyár 3 százaléka) az mtkbudapest.jegy.hu oldalon. A diákok és a nyugdíjasok 1000 forintért válthatnak jegyet, míg 6 éves kor alatt, valamint a mozgáskorlátozott szurkolók (+1 fő kísérő) számára ingyenes a belépés, de ezek jegyregisztrációhoz kötöttek.

Érdekesség, hogy az ebben az évadban a 2023. szeptember 2-án lejátszott MTK Budapest – DVTK bajnokin (2-1) megtelt a vendégszektor, még a hazai nézők közé is szivárogtak be piros-fehér drukkerek, így több mint 700 diósgyőri szimpatizáns segítette a lelátóról az akkor az élen álló (!) csapatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!