Labdarúgás

2024.04.07. 12:55

A vasárnapi Diósgyőr – Kisvárda meccs nem lett döntetlen

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport 23. fordulójában, vasárnap délidőben játszották a DVTK tartalék F4R – Kisvárda MG tartalék meccset.

Az első csapatok szombati, élvonalbeli bajnokija után, vasárnap a Diósgyőr és a Kisvárda NB III-as tartalékcsapatai is megmérkőztek egymással

Fotó: Kisvárda MG

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 23. forduló
Diósgyőri VTK tartalék F4R – Kisvárda MG tartalék 0-1 (0-0)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Tóth T. (Vilmányi, Kovács Z.).
Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – P. Zrnic, Bacsa B., Ferencsik S. (Sipos, 73.), Ferencsik B., Fekete V (Kövesi, 81.)., M. Zrnic, Demeter M., Balázsi (Leshchynskyi, 46.), Stavnichuk (Kiss L, 73.), Sáreczki (Hetyei, 46.). Edző: Szamosi Tamás.
Kisvárda MG tartalék: B. Ponomarenko – Blyzniuk, Stefan, Osztrovka (Sikorszki, 83.), Ésik (Kancsij, 46.), N. Ponomarenko, Silva (Kozák, 71.), Rubus (Bíró, 26.), Syrota, Kristófi, Szikszai (Pongó-Dankai, 71.). Edző: Gerliczki Máté.
G.: Ferencsik B., öngól (76.).
Jók: Ferencsik B., Bacsa, Kiss L., ill. az egész csapat.
Szamosi Tamás: – Gratulálok a csapatomnak, mert mindent megtettek azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek ezen a napon. Egy szerencsétlen mozdulat döntötte el a meccset, ettől függetlenül egy rossz szó sem érheti a csapatot. Az osztály legjobbja ellen végig partiban voltunk, ami a jövőre nézve rendkívül biztató.
Gerliczki Máté: – Azt megtanultam itt Kisvárdán, hogy vereség után az a legfontosabb, hogy ne legyen belőle sorozat, ezt most mi újfent megakadályoztuk. Nagyon sokat kezdeményeztünk az egész mérkőzés alatt, rengetegszer megbontottuk ellenfelünket, de a befejezések nagyon hiányoztak. Teljesen megérdemelten nyertünk, és készülünk a jövőheti csúcsrangadóra.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!