Labdarúgás

2024.04.07. 18:04

Négyest hintett az éllovas

A labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 23. fordulójában vasárnap Putnok FC – Rákospalotai EAC mérkőzést rendeztek.

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 23. forduló
Putnok FC – Rákospalotai EAC 4-0 (2-0)
Putnok, 300 néző. V.: Takács Á. (Benkő, Sztányi).
Putnok FC: Mészáros – Galacs, Korbély, Tordai, Boros (Mrva, 52.), Váradi, Szabó K., Vattay (Papp M., 61.), Dobrovolszki (Sztankó, 61.), Nemes, Kovács D. (Komári, 83.). Edző: Szala Ákos.
Rákospalotai EAC: Dulka – Kárász (Varga L., 74.), Markos (Mészáros, 63.), Csúri (Micheller, 46.), Lakatos Z., Nagy G., Tóth B., Gál (Barcsai, 83.), Vajda M., Bedő, Tóth M. (Tóth Gy., 46.). Edző: Dinka Balázs.
G.: Korbély (22., 55.), Boros (40.), Mrva (88.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Szala Ákos: – Az ellenfél nem abban a szerkezetben játszott, amit az eddigi meccseiken láttunk tőlük. Már a kezdő sípszó után rögtön változtattunk némileg a saját játékunkon. Olyat vettünk elő, amit más ellenfél ellen már játszottunk. Örülök, hogy nem ment el ezzel sok idő, azonnal tudta mindenki ebben a szerkezetben mit várunk el tőle és működött is a játékunk. Korán megszereztük a vezetést és utána türelmesen, magabiztosan játszottunk. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez.
Dinka Balázs: – Gratulálok a Putnoknak, teljesen megérdemelten nyertek. Bizakodva érkeztünk, de sajnos 7-8 hiányzónkat nem tudtuk megfelelően pótolni, így nem sikerült megnehezíteni a hazai csapat dolgát, talán ha két lehetőségünk akadt. További sok sikert a Putnoknak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!