Helyi sport

2024.04.28. 20:00

Az NB I-es kapusa tartotta meccsben a Diósgyőrt

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 26. forduló

Facultas-Tiszafüredi VSE – Diósgyőri VTK tartalék 4FR 0–0
Tiszafüred, 400 néző. V.: Sándor Cs. (Benkő, Gavalla-Kulcsár).
Tiszafüred: Tajti B. – Bernáth, Aranyos (Tamás Sz., 71.), Kovalecz, Barzsó, Bertók (Iharos, 71.), Mácsai, Engel (Nagy Zs., 78.), Gránicz, Kalmár, Antic (Pataki, 71.). Edző: Dorcsák Zoltán.
DVTK tartalék: Danilovic – Farkas D. (Sipos, 79.), Baco, P. Zrnic, Bacsa, Szamosi, Leshchynskyi (Balázsi, 57.), Ferencsik, M. Zrnic, Hetyei (Ferencsik S., 68.), Fekete V. (Sáreczki, 57.). Vezetőedző: Szamosi Tamás. Kiállítva: P. Zrnic (84.). Jók: Bernáth, Aranyos, Kovalecz, Barzsó, Antic, ill. Danilovic, Ferencsik B.
Dorcsák Zoltán: – Nagyon csalódottak vagyunk, mert győzni szerettünk volna, és úgy érzem, minden esélyünk meg volt ezen a mérkőzésen arra, hogy megnyerjük. Az első félidőben, egy egyéni hibánkból volt a Diósgyőrnek egy kapufája, ezen kívül semmi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Már az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, de náluk NB I-es kapus védett, ami hozzásegítette őket ahhoz, hogy ponttal távozzanak.  
Szamosi Tamás: – Az első félidő nagyon nem tetszett, csak Danilovicsnak volt köszönhető, hogy nem kerültünk hátrányba. Szünetben sikerült stabilizálni a csapatot, de befejezéseink továbbra sem sikerültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!