NB III, Észak-Keleti csoport

2024.03.31. 18:30

Kettőt rúgtak Palotán, nem kaptak, így nyertek

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 22. forduló

Rákospalotai EAC – Diósgyőri VTK tartalék F4R 0–2 (0–0)
Budapest, 150 néző. V.: Horváth (Juhász, Gordos).
REAC: Dulka – Csúri, Nagy G., Horváth K. (Varga Á., 72.), Micheller (Csákány, 78.), Tóth B., Gál B., Tóth Gy. (Vajda, 78.), Bedő, Tóth M. (Kiss T., 60.), Mészáros (Barcsai, 72.). Vezetőedző: Kollár Zsolt. DVTK tartalék: Danilovic – P. Zrnic, Bacsa, Ferencsik S., Ferencsik B., Kövesi (Sáreczki, 65.), Fekete (Leshchynskyi, 65.), M. Zrnic, Demeter (Silimon, 87.), Balázsi (Hetyei, 65.), Stavnichuk Sipos (72.). Vezetőedző: Szamosi Tamás. G.: Balázsi (56.), Leshchynskyi (66.). Jók: Gál B., ill. Ferencsik B., Ferencsik S., M. Zrnic, P. Zrinc, Hetyei, Demeter.
Kollár Zsolt: – Elsősorban gratulálok a DVTK-nak, megérdemelten nyertek. Az első félidőben több lehetőségünk volt, de ezekből nem tudtuk megszerezni a vezetést. A fordulás után elfáradtuk, ezt a vendégek megérezték és nagyszerűen kihasználták. Nem magyarázkodásképp, de nyolc hiányzónk volt, ami érezhető volt a teljesítményünkön. 
Szamosi Tamás: – Ezen a mérkőzésen nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Ha a helyzeteinket jobb százalékban használjuk ki, akkor nagyobb arányban is  nyerhettünk volna. Nagyon fontos pontokat szereztünk, gratulálok a csapatnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!