Labdarúgás

2024.01.07. 15:15

DVTK kezdés: a brazil és a szlovén se mutatta magát

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a diósgyőri labdarúgócsapat.

Jurek, Lukács D., Bényei edzésbe állt

Fotó: DVTK

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata szombaton megtartotta a 2024-es esztendő első közös edzését. A helyszín Diósgyőr, az edzőcentrum volt, ahol honlapunk munkatársai – szándékunk ellenére – nem lehettek jelen… Ehhez hasonlóra fél évvel ezelőtt, a nyári felkészülés kezdete előtt volt példa az elmúlt negyedszáz évben. Olyanra pedig valószínűleg soha, hogy biztonsági személyzet vigyázta azt, hogy bárki az edzés helyszínének közelébe menjen a kerítésen túl.

Az év első tréningjéről nem sok mindent hozott nyilvánosságra a klub, például a részvevők névsorát sem.

Az kiderült, hogy kapusposzton Karlo Sentic nem Diósgyőrben kezdte a felkészülést, a saját nevelésű Bánhegyi Bogdán viszont az első csapat keretéhez csatlakozott.

Az első közös találkozáson konditermi foglalkozás és labdás edzés volt a program, de voltak, akik nem mutatták magukat. A diósgyőri klub által közzétett felvételeken.

Az biztos, hogy a kapusok közül Bánhegyi és Odyntsov részt vett az első foglalkozáson, ahogy Bokros, Obounet, Csirmaz, Vallejo, Klimovich, Edomwonyi, Jurek, Lukács D., Chorbadzhiyski, Feuilassier, Farkas D., Jurina, Stephen, Bényei, Acolatse, Holdampf, Kampetsis és Szatmári is.

Ám volt több olyan játékos, akik nem fértek rá a fotókra. Közülük Senticről már esett szó, Bárdos és Danilovic vélhetően nem teljesen egészséges, viszont Geráról, a brazil Pernambucóról és a szlovén Pozeg Vancasról nem lehet tudni semmit, ahogy arról sem, hogy voltak-e olyanok, akik még nem a klub játékosai. Lehet, hogy igen, és őket rejtegették. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!